Kennel Wonderland Buddies

Metsässä, Laitumilla ja Vedessä

Kasvatan/ suunnittelen kasvattavani kolmea rotua koiria. Newfounlandinkoiria, Airedalenterrierejä ja Welsh Corgi Cardiganeja. Rodut ovat hyvin monipuolisia ja sopivat monenlaisiin koteihin, perheisiin ja tehtäviin. Siis vähän jokaiselle jotakin.

Kasvatan koirani suurella sydämellä ja ammattitaidolla luonnon ja maaseudun rauhassa. Minulle koirat ovat perheenjäseniä, vaikka ovatkin jalostuskoiria. Meillä koirat syövät paremmin kuin ihmiset ja laatu on ruokinnassa minulle tärkeää. Siksi koirat syövätkin raakaruokaa ja lihat ja kasvikset ovat aina suomalaista alkuperää.

Minulle jalostustyössä terveys on ykkösjuttu ja haluankin jalostaa mahdollisimman terveitä, tervepäisiä ja pitkäikäisiä koiria. Kukapa pennunostaja nyt tahtoisi ravata jatkuvasti eläinlääkärissä tai luopua rakkaasta perheenjäsenestään varhain. Ulkonäkö on sivuseikka, mutta pyrin jalostamaan myös rodunomaisia ja kauniita yksilöitä, mutta en kuitenkaan koskaan terveyden kustannuksella.

Minulle on tärkeää myös se, että koirat pystyvät toimimaan ja niillä on myös vaistoa toimia niiden alkuperäisissä tehtävissään. Corgille haluan painottaa paimennusviettiä, Newfounlandinkoiralle vesipelastusominaisuuksia ja Airedalenterrierille sekä rohkeaa ja tasapainoista sota- ja palveluskoiran luonnetta että riistaviettiä.