Ohjeita ja tarvikepaketteja räätälöidysti eläimille

Oletko uusi eläimen omistaja, etkä ole aivan varma miten eläimesi kanssa toimia tai miten lähteä sitä kouluttamaan tai mitä arkitaitoja sille kannattaisi opettaa, miten säästäisit aikaa tai rahaa yms? Tai onko sinulle tulossa eläin etkä ole aivan varma mitä juuri sinun eläimellesi olisi parasta ostaa ja mitä kokoja, jotta minimoitaisiin esimerkiksi turhan usein tapahtuvat jatkohankintakulut? Ei hätää siihen on nyt ratkaisu. Voin tehdä ajatustyön puolestasi. Minulla on eläintenhoitajan tutkinto käytynä ja kiinnostuksieni vuoksi olen ottanut selvää hyvin laajasti kaikenlaisista eläinlajeista ja minulla on myös suhteita eri tahoihin, joilta saan helposti ja nopeasti tietoa yksittäisten lajien kohdalla. Olen myös koirankasvattaja ja rotutietämystä on monenlaisiin koirarotuihin ja rakenne malleihin.

Räätälöityjä toiveisiisi perustuvia alkuhankinta ja jatkohankinta paketteja eri eläinlajeille (Koira eri rodut huomioiden, Kissa, Linnut, Matelijat ja vaikka hyönteisetkin) valmiiksi tilattuna (asiakas maksaa tilattujen tarvikkeiden hinnat ja tilauskulut) ja lähimpään postipisteeseen sinulle toimitettuna tai listana sähköpostiin sisältäen paikat mistä tilata sekä hinnat ja määrän paljonko niitä tarvitsisit viikossa/kuukaudessa/vuodessa määrittämäsi tarpeen mukaisesti. 

Hinnat määräytyvät tilannekohtaisesti, mutta eivät päätä huimaa. Onnellinen ja hyvinvoiva lemmikki on kaiken A ja O.

Uusille eläintenomistajille (Koira, Kissa, Papukaija) koulutusohjeita sisältäen helposti luettavan kirjallisen ohjeen, jossa kerrotaan vaihe vaiheelta mitä teet. 

Uusille eläintenomistajille yleisiä eläintensä hoito-ohjeita (siivous, ruokinta, perushoito... Mitä ikinä tarvitsetkaan).