Papukaija juhliin

Haluaisitko sinä tai lapsesi aidon papukaijan esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai tapahtumiin? Nyt olisi otollinen tilaisuus saada yksityinen keikka papukaijalta ja muistoksi vaikka järjestelmäkamerallani otettu kuva papukaijan kanssa. Toki papukaijamme keikkailee vain turvallisissa sisätiloissa. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää ota yhteyttä alla olevan yhteystietolomakkeen kautta tai numeroon 0451232994. Toimintaalueemme ulottuu tapauskohtaisesti lähes koko maahan. Maksimi paikallaoloaika määräytyy matkojen ja paikalla olon yhteisajasta sekä juhlien laadusta ja vierasmäärästä ja juhlijoiden iästä riippuen. Maksimi yhteisaika kulkemiseen ja paikallaoloon on meillä 12h.

Hinnoittelu

Tuntihinta (alkaen saapumisesta paikanpäälle, viipymisaika max 2-5h riippuen tapauksesta, jonka arvioin tilanteen mukaan papukaijan jaksamista ajatellen): 20€

Matkakorvaus: 0,45€/km

Valokuva järjestelmäkameralla otettuna papukaijan kanssa (muokattu, sähköpostiin lähetettynä) (kuvat saat valita jo paikanpäällä ja varmistua, että varmasti mieleinen kuva saadaan): 5€/ sähköpostiin lähetetty kuva. Päivänsankari saa kuvan hänestä ja papukaijasta ilmaiseksi.

Tämän kaltaista kuvaa voi hänen kanssaan saada
Tämän kaltaista kuvaa voi hänen kanssaan saada
Romeo papukaijamme jouluisissa tunnelmissa
Romeo papukaijamme jouluisissa tunnelmissa